کنترل درجه حرارت بدن نیمچه های گوشتی

کنترل درجه حرارت بدن نیمچه های گوشتی

کنترل درجه حرارت بدن نیمچه های گوشتی

کنترل درجه حرارت بدن نیمچه های گوشتی : دانستن عوامل اصلی تنظیم کننده دمای بدن پرنده که بستگی به تهویه و درجه حرارت محیط دارد مفید است . پرنده قادر است آرایش پرهای محافظ بدن خود را بر اساسی دمای بدن تغییر دهد. در هوای سرد پرها به صورت عمود بر بدن قرار می گیرند و هوای ساکن محبوس در بین آنها بصورت لایه ای عایق کننده عمل می نماید و بر عکس با افزایش درجه حرارت، پرها روی سطح بصورت خوابیده آرایش می یابند و اجازه میدهد حرارت تولید شده در بدن به آسانی به خارج دفع شود. سپس یرنده تلاش مینماید با تنفسی دهانی و تبخیر آب داخلی دهان ، خود را خنک کند.

هر چه تنفسی دهانی افزایش یابد تبخیر و برودت افزایش می یابد. تبادل حرارت بدن مرغ بستگی به رطوبت هوا داشته ، با افزایش میزان رطوبت محیط، امکان دفع حرارت بدن کاهش می یابد. در مناطقی که کاهش رطوبت محیط ممکن نیست.

عبور هوای

بهترین راه حل عبور هوای زیاد با سرعت ۲ متر در ثانیه در اطراف پرنده است و بدون انجام آن پرنده قادر به کنترل اعمال حیاتی خود نبوده و تعادل بدنش به هم خورده و با شوک حرارتی تلف میکردد. حرارت بیشترین اثر را در مصرف دان داشته و افزایش هر ۱ درجه سانتیگراد به دمای سالن موجب کاهش حدود ۱٪ از دان مصرفی خواهد شد. به عنوان مثال اگر درجه حرارت سالن از ۲۵ درجه به ۳۵ درجه سانتیگراد تغییر کند و هوا جریان نداشته باشد بیش از ۱۰ درصد از مصرف دان کاسته میشود. تأمین روشنایی کافی در سالن های سرد و تاریک در مصرف بیشتر دان مؤثر است و در بعضی از فصول سال که تغییر دما در شب و روز اندک است استفاده از کولر آبی ضروری است.

کنترل درجه حرارت بدن نیمچه های گوشتی

دستگاه جوجه کشی خانگی
دستگاه جوجه کشی 12 تایی حرفه ای

اکسیژن لازم

افزایش غبار، رطوبت و گاز آمونیاک شده به پرنده آسیب می زند و برای پرسنل نیز نامطبوع میگردد. توجه کنید که تداوم افزایش گاز آمونیاک باعث می شود کارکنان به آن عادت کرده و از افزایش بیشتر و خطرناک آن غافل شوند. اثرات گاز آمونیاکت در سطوح مختلف در جدول زیر تشریح گردیده است . تراکم آمونیاکت ( اتر ۵ تا ۱۰ آبا بی حس میشود.  برای مرغ مصر بوده و انسان را ناراحت میکند. از طرف سازمان بهداشت اروپا برای ۸ ساعت کارممنوع شده است. ۳۰ تا ۳۵ خطر بیماریهای تنفسی را افزایش میدهد. اشتهائی طیور آغاز میشود. جنممبرع اشک آلود شده رشد متوقف و بیماریهای تنفی آغاز میگردند. اولين قانون تهويه ، کنترل کامل هواست . کليه مجاری هوا به جز مناطقی که طراحی گردیده اند بایستی مسدود شود اطراف فن ها به منظور افزایش راندمان آنها بسته شده و دامپرهای روی فن به نحو مطلوب عمل نمایند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با کارشناسان فروش کارخانه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!