رفاه نیمچه های گوشتی در هنگام عرضه به بازار

رفاه نیمچه های گوشتی در هنگام عرضه به بازار

رفاه نیمچه های گوشتی در هنگام عرضه به بازار : به منظور رعایت رفاه طیور و بطور کلی بهبود کیفیت تولید، بایستی استرسها و صدمات مراحل تخلیه طیور شامل گرفتن ، بارگیری ، حمل ونقل و جابجایی طیور را به حداقل برسانیم. صدمات وارده در این مرحله باعث تنزل کیفیت لاشه میگردد. با رعایت موارد زیر صدمات وارده به طیور کاهش می یابد.

۱ – چند ساعت قبل از تخلیه ، دان را از دسترسی طیور خارج نمائید.

۲ – بلافاصله قبل از شروع تخلیه ، شیر ورودی آب به سالن را بسته و آبخوریها را بالا بکشید.

3 – وسایل قابل حمل را از سالن خارج کنید.


۴ – تا آنجا که ممکن است سالن را تاریک نمائید و هنگام بارگیری از لامپ آبی استفاده کنید.

۵ – با استفاده از تورهای سیمی متحرک ، سالن را به قسمتهای کوچکتری تقسیم نمائید تا از تراکم طیور در یک قسمت جلوگیری شود.

۶ – طیور را همیشه از پا بگیرید و بیش از ۵ – ۴ قطعه طیور را با هر دست حمل ننمائید.

۷ – طیور با دقت در قفس گذاشته شود.

۸ – در هنگام بارگیری از درب های سالن بطور کامل استفاده شود.

۹ – به گروه تخیله طیور، آموزش داده شود.

۱۰ – عملیات تخلیه با نظارت کامل انجام شود.

۱۱ – اگر وقفه ای در تخلیه پیش آمد، باید آب و نور در اختیار طیور قرار داده و در بین طیور حرکت نمائید.

۱۲ – کارگران در هنگام تخلیه طیور از قفسی ، باید دقت کافی داشته باشند.

۱۳ – اگر طیور قبل از کشتار، باید در سالن انتظار کشتارگاه بمانند.

رفاه نیمچه های گوشتی در هنگام عرضه به بازار

تغذیه نیمچه گوشتی

در اغلب کشورها، دان ۷۰٪ هزینه های تولید را تشکیل میدهد. بدین جهت بایستی به تهیه جیره مناسب و حفظ کیفیت جیره توجه مخصوصی شود. مواد اولیه دان طیور، بدقت انتخاب و جیره ای تهیه شود که از نظر پروتئین ، انرژی و سایر مواد مغذی ضروری ، بالانس بوده ، بطوریکه بتواند باعث رشد سالم و سریع طیور گردد. مدیریت ضعیف و بیماریها میتواند تأثیر منفی در تغذیه مناسب داشته باشد و باعث کاهش رشد گردد. ارزش غذایی مواد خام ممکن است تغییر نمایند و بدین جهت نمونه های دان دائماً باید مورد آزمایش قرار گیرند کلیه جیره های مورد استفاده باید دارای داروی کوکسیدیو استات تأیید شده باشند.

به منظور جلوگیری از ایجاد مقاومت دارویی ، نوع دارو را هر چند وقت یکبار تعویض نمائید. محلی در مورد فاصله زمان قطع دارو و کشتار تبعیت نموده و محصولاتی را مورد استفاده قرار دهید که اجازه مصرف داشته و فاقد باقی مانده دارویی باشند .

کیفیت دان نیمچه گوشتی

رطوبت و حرارت میتوانند در کیفیت دان تأثیرگذار باشند. آسیب های فیزیکی به غلات (خرد شدن) باعت رشد سموم قارچی در مواد اولیه و دان آماده در شرایطی که مواد به فرم متراکم هستند ( مخازن نگهداری دان ) میتوانند ایجاد گردن مواد شیمیایی ضد قارچ مثل اسید پروپیونیک در کارخانه خوراک در پیشکیری از رشد قارچ و سموم قارچی مؤثر می باشند . استفاده از مواد ضد قارچ به خصوص در مواقعی که دان به سرعت فاسد شده باعث نامطبوع شدن دان و اختلال در دستگاه گوارش میگردد. همیشه در هنگام تحویل دان کیفیت فیزیکی آن را کنترل نمائید.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments