پرورش مرغ بومی و نیمچه گوشتی

پرورش مرغ بومی و نیمچه گوشتی

پرورش مرغ بومی و نیمچه گوشتی

برآورد میزان تولید گوشت

اگر قدرت ماندگاری گله مولد را 85 درصد تا پایان یکسال و میانگین وزن زنده در پایان یکسال تولید را 550/1 کیلو گرم فرض نماییم میزان گوشت تولیدی برابر خواهد بود با ( تعداد مولد*ماندگاری *وزن زنده= میزان گوشت تولیدی )

محاسبه کود تولیدی

یک راهنما برای محاسبه میزان کود تولیدی این است که مرغ بومی به ازای میزان خوراک مصرفی کود تازه تولید می کند. یعنی مرغی بومی که روزانه 115 گرم خوراک مصرف کند روزانه 115 گرم کود تازه تولید می گردد که این کود به دلیل رطوبت بالا قابلیت بارگیری و فروش ندارد و لازم است میزان رطوبت آن کاهش و کود حالت خشک بگیرد. لذا برای محاسبه میزان کود خشک تولیدی باید میزان کود خشک تولیدی باید میزان کود تازه تولیدی را در30 درصد ضرب نماییم . پس به ازای 30 درصد خوراک مصرفی ما تولید کود تقریبا خشک را داریم.

هزینه تعمیر و نگهداری پرورش مرغ بومی مولد و نیمچه ها

طی روند تولید ممکن است جایگاه های پرورش و یا تجهیزات نیاز به تعمیر و نگهداری پیدا کنند که باید این هزینه به عنوان یکی از هزینه های تولید منظور شود. نرخ تعمیر و نگهداری ساختمان و تجهیزات به ترتیب 2 و 5 درصد منظور شده است.

سرمایه گذاری مورد نیاز پرورش مرغ های مولد و نیمچه ها

برای شروع و راه اندازی طرح در درجه اول سرمایه ثابت بطور صد درصد برای ساخت جایگاه و خرید تجهیزات مورد نیاز است اما برای استارت کار حدود یک ششم سرمایه در گردش کل طرح کفایت می کند و طی روند تولید و با فروش تولیدات سرمایه لازم برای خرید مواد اولیه و تعمیر و نگهداری فراهم می گردد.

دستگاه جوجه کشی آرکام
دستگاه جوجه کشی آرکام ۲۴ تایی

برای تکمیل طرح و راه اندازی گاهی نیاز به دریافت تسهیلات با بهره می باشیم. میزان سود سالیانه تسهیلات و مبلغ اقساط سالیانه با توجه به نرخ سود و مدت باز پرداخت محاسبه می گردد. بالطبع هر چه مدت باز پرداخت طولانی تر و نرخ سود بالاتر باشد میزان سود سالیانه و میزان اقساط پرداختی هم بیشتر خواهد بود. مبلغ اقساط یا میزان سود سالیانه طرح را می توان با کمک نرم افزار اکسل محاسبه نمود.

توجیه اقتصادی پرورش نیمچه بومی به ظرفیت 20000 قطعه

هدف توجیه اقتصادی طرح پرورش جوجه بومی به منظور تولید نیمچه 3 ماهه است که در طول سال سه بار جوجه ریزی و پرورش انجام می شود. در این مبحث با جزئیات ساختمان و تاسیسات مورد نیاز در پرورش جوجه بومی در شرایط صنعتی و همچنین هزینه ها درآمد ها و گردش مالی طرح بصورت گام به گام آشنا می شویم.

زمین و ساختمان های مورد نیاز پرورش نیمچه بومی

ساخت جایگاه و انبار مواد اولیه با استفاده از سوله یا خرپا بصورت شتاژ با کف بتونی صورت می گیرد. سالن پرورش علاوه بر شناژ و کف بتونی باید در برابر دمای محیط عایق ساخته شود. برای هر 16 قطعه جوجه بومی نیاز به یک متر مربع سالن پرورش می باشیم . برای اجرای طرح دو سالن به ابعاد 12*52 با تهویه تونلی در نظر گرفته شده است.

جوجه کشی از پرندگان

امروزه جوجه کشی از پرندگان زینتی و محلی بسیار پر سود می باشد از آن جا که به دلیل کم بودن شغال در جامعه وجود دارد این نوع فعالیت می توانید باعث شروع یک کسب کار جدید شوید. برای شروع این فرایند می توانی با خرید دستگاه جوجه کشی و تهیه چند عدد تخم نطفه دار از پرندگان زینتی و محلی جوجه کشی انجام دهید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با کارشناسان فروش کارخانه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!