"> آشنایی با گوشت بوقلمون
آشنایی با گوشت بوقلمون

آشنایی با گوشت بوقلمون

در صورتی که نمی خواهید دچار بیماریهای سرطان سینه، پروستات، بیماری ام اس، آرتروز، افسردگی و اعصاب شوید و ضمنا اسید اوریک، اوره و چربی خونتان بالا نرود، گوشت بوقلمون مصرف کنید
بر اساس تحقیقات انجام شده توسط پژوهشگران و طبق آزمایشات انجام شده فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو است، همچنین بهتر است که بدانید ۸۰ درصد عامل تشکیل کلسیم در استخوانهای بدن فسفر است و میزان فسفر در بوقلمون ۲۳۸ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم است.

بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشتهای دیگر است که طبق تحقیقات انجام شده اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی است گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی حجم گوشت در هنگام پخت برعکس گوشت مرغ، گوساله، گوسفند و… کم نمی شود و در نهایت مرغ بعد از پختن ۵۵ درصد، گوشت ۶۰ درصد و بوقلمون ۸۵ درصد گوشت پخته به دست می آید.

بوقلمون دارای انواع ویتامین بی از جمله بی یک، بی سه،بی شش و بی دوازده به میزان هر ۱۰۰ گرم ۷٫۷ میلی گرم ویتامین داراست و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری ام اس و از بین بردن کم خونی موثر است در بوقلمون مقدار زیادی امگا۳ وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول می شود و از مزمن شدن بیماریها جلوگیری می کند.

اسیدهای آمینه ای به نام تریپتوفان ۳۵ میلی گرم در هر صد گم است که در بدن تبدیل به پروتیین می شود که عامل شادابی است. اسیدهای آمینه در مرمت سلولهای ماهیچه ای و اندام بدن، ناخن، پوست، مو و غدد ترشحی نقش بسیار بسزایی دارد و برای ورزشکاران بسیار مفید است در بوقلمون کلسیم ۹۸ میلی گرم در هر صد گرم و برای کلیه افراد بخصوص خانمها بسیار مفید است و همچنین کلسیم باعث کاهش کلسترول و فشار خون می شود. چربی و کلسترول موجود در بوقلمون کمترین چربی و کلسترول نسبت به دیگر گوشت ها است.

گوشت بوقلمون

پتاسیم موجود در بوقلمون ۹۳۵ میلی گرم در هر صد گرم بیشترین پتاسیم در تمام گوشتهاست پتاسیم ضدسرطان است و برای جلوگیری از سرطان سینه در خانمها بسیار موثر بوده همچنین در ساختمان قلب و ماهیچه ها و خون نقش مهمی دارد، وجود آن عامل مهمی برای بسته نشدن سرخرگها و مشکلات وریدی است همچنین پتاسیم در کاهش کلسترول نقش مهمی دارد.

پا درد عمدتا نتیجه کمبود پتاسیم و منیزم بدن، اسپاسم ماهیچه انسداد و تنگ شدن سرخرگ، مشکلات وریدی تاثیر سوء دیابت روی عضلات، اعصاب پا، رگ گرفتگی و… تورم مفاصل است. استفاده از گوشت بوقلمون در خانواده به معنی بالا رفتن فرهنگ مصرف خانواده است چهل و پنج میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم سلنیوم در بوقلمون چه اهمیتی دارد.

سلنیوم همراه با کلسیم، پتاسیم و ویتامین بی شش،سی،دی و روی که همگی در گوشت بوقلمون است ضد کلیه سرطانها بخصوص سرطان پروستات و سینه است. سلنیوم تنظیم متابولیسم را به عهده دارد و برای از بین بردن سلولهای غیرنرمال موثر بوده و اگر گوشت بوقلمون با قارچ و گوجه فرنگی میل شود خاصیت ضدسرطانی آن افزایش پیدا می کند. میزان سدیم ۳۳ میلی گرم در هر صد گرم در گوشت بوقلمون است و از بیماریهای قلبی جلوگیری می کند و باعث تنظیم فشار خون می شود و همچنین سدیم عامل جذب کلسیم و فسفر در بدن است

میزان روی در بوقلمون ۶۳ میلی گرم در هر صد گرم بوده و روی باعث رشد خردسالان می شود ضدسرماخوردگی است و به ساختن دی ان ای و هورمون مردانه در بدن کمک می کند و همچنین روی باعث تنظیم سن بلوغ در افراد می شود بوقلمون دارای ماده ای به نام ۱۰ کوکی اکسیر جوانی است که برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است.

دیدگاه بگذارید

avatar
بستن
مقایسه