خصوصیات گوشت بلدرچین

خصوصیات گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین بعلت داشتن پروتئین زیاد و درصد چربی کم بسیار مطلوب بوده و برای درمن برخی از بیماری ها مانند ضعف اعصاب ، ناراحتی های روانی و بی خوابی موثر است و در افراد مسن قوای از دست رفته جوانی را تقویت می کند .بازده لاشه در بلدرچین حدود 80 و در مرغ گوشتی حدود 70 درصد است . معمولاً طعم مطبوع انواع گوشت به دلیل وجود ماده ای بنام گلیکوژن است که در سلول های ماهیچه ای وجود دارد.

هر قدر گه عضله در طول حیات حیوان فعال تر باشد گوشت آن نیز لذیذتر است . گوشت سینه ی پرنده علاوه بر اینکه حدود یک سوم حجم لاشه را تشکیل می دهد ، دارای طعم بسیار خشک و لذیذ است . همچنین بافتهای مفصلی ان پرنده بدلیل وجود سلول های پیچیده ی پیوندی در اثر پختن یا بریان شدن به هیچ وجه متلاشی نمی شود و پرنده پس از طبخ نیز ترکیب خود را حفظ کرده و در پذیرایی ها زیبایی و آرایش خاصی به سفره می دهد.

اجزاء تشکیل دهنده گوشت بلدرچین

برخی از خصوصیات منحصر به فرد گوشت بلدرچین عبارتند از :

  • گوشت بلدرچین خوشمزه تر از گوشت مرغ می باشد.
  • گوشت بلدرچین باعث رشد و توسعه سلول های مغذی در کودکان می شود.
  • بهترین غذا برای مادران باردار و پرستار کودک می باشد.
  • گوشت بلدرچین در مقایسه با گوشت مرغ دارای فسفر لیپید بیشتر و کلسترول کمتری است.

ترکیب لاشه بوقلمون



2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

سلام ببخشید من میخواستم یک جفت بلدرچین برای تخم و جوجه بخرم چند تا سوال داشتم ۱ چند تا تخم میکنن و بعد چند روز تبدیل به جوجه میشوند ۲ میترسم از تو بازار بخرم ولی دوتا نر بدن بهم ایا پیر بدن از تو بازار بخرم بالغ شو یا جوجه ۳۰ روز شو بخرم بزرگ کنم که کلاه سرم نره کدوم بهتره؟

با سلام، تخمگذاری بلدرچین ها تقریبا از سن 50 روزگی شروع می شود و به صورت معمول هر یک الی دو روز تخمگذاری میکنند. بهتر است که جوجه خرید کنید ولی تشخیص جنسیت جوجه ها کمی سخت است.