تولید تخم نطفه دار برای جوجه کشی

تولید تخم نطفه دار برای جوجه کشی

تولید تخم نطفه دار برای جوجه کشی

در این مقاله کوتاه به اطلاعات ضروری در مورد تولید تخم و کیفیت تخم نطفه دار برای جوجه کشی می پردازیم . در این آموزش در مورد اهمیت ویتامین ها و مواد معدنیبرای بهتر کردن کیفیت تخم مرغ شرح داده شده است.

اندام های تولید مثل مرغ

تخم مرغ نطفه دار در طی بازه زمانی 25 روزه تشکیل می شود. بسیاری از سیستم های بدنی تبدیل مواد خام از مواد غذایی به به وسیله مرغ خورده میشود ، بخشی از تخم مرغ را تشکیل میدهد.

تخمدان

مرغ برعکس بسیاری از حیوانات، یک عدد تخمدان در سمت چپ واقع در حفره بدن در نزدیکی ستون فقرات دارد. در برخی از آنها مرغ دارای زرده کامل است. هر زرده در یک کیسه به خصوص نازک دیواری یا فولیکول ها متصل به تخمدان پوشیده شده است.

دستگاه جوجه کشی خانگی
دستگاه جوجه کشی 48 تایی

تغذیه مناسب برای مرغ های تخمگذار

همه مواد مغذی مانند کربوهیدرات ها ، چربی ها ، مواد معدنی و … برای فعالیت های ضروری مرغای تخم گذار و تخم های نطفه دار ظروری هستند . تغذیه مطلوب زمانی رخ میدهد که مرغ تخمگذار مخلوط درستی از ویتامین ها ، پروتئین ها ،مواد معدنی و … تغزیه نماید. تمامی مواد مغزی مانند کربوهیدرات ها ، مواد معدنی و … برای حیات مرغ تخم گذار ضروری هستند. ویتامین ها بر اساس قابلیت حل در چربی و یا در آب به دو گروه تقسیم می شوند.

گروه محلول در چربی شامل ویتامین های در حالی که ویتامین مجتمع نیاسین، اسید پانتوتنیک، اسید فولیک و بیوتین ) و ویتامین به عنوان محلول در آب طبقه بندی می شوند. ویتامین های محلول در چربی در مواد غذایی چربی دار یافت می شوند.

ویتامین های محلول در چربی همراه با چربی دررژیم غذایی جذب می شوند، ظاهرا توسط مکانیسم های مشابه در جذب چربی است. ویتامین های محلول در آب با چربی همراه نیست و تغییر در چربی جذب شده تأثیری در جذب آن ندارد. ویتامین های محلول در چربی ممکن است در بدن حیوانات ذخیره شوند. در مقابل، ویتامین های محلول در آب قابل ذخیره نیستند، و به سرعت دفع می شوند.

ارزش غذایی در تخم مرغ ها

تخم مرغ در حدود ده درصد پوسته ، پنجاه و هشت درصد سفیده و سی و دو درصد زرده تشکیل شده است . همچنین هر تخم مرغ متوسط حدود 313 کیلوژن انرژی داراستکه 80 درصد آن را زرده فراهم می نماید . پروتئین تخم مرغ های با کیفیت بالا به راحتی قابل هضم شدن هستند

مواد معدنی

تخم مرغ یک منبع مغذی از آهن و فسفر و کلسیم ، مس ، ید ، منیزیم ، منگنز ، سدیم روی و گوگرد میباشد از مشکلات عمده در صنعت تخم مرغ وجود دارد عبارتند از

  • ترک خوردن پوسته به علت فشار بیش از حد
  • ترک به علت پوسته نازک
  • جوش دار یا سوراخ بودن
  • پوسته تخم مرغ کم است


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با کارشناسان فروش کارخانه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!