ضد عفونی سالن های پرورش پرندگان

ضد عفونی سالن های پرورش پرندگان

ضد عفونی سالن های پرورش پرندگان

الف : شستشو و ضدعفونی کردن سالن های مرغداری

مرحله ۱ – تخلیه کود حاصل و حمل و نقل آن با توجه به دستورالعمل (بخشنامه شماره ۲۹۷۷۱ – ۱۹/۷/۷۴) سازمان دامپزشکی کشور باید انجام پذیرد
مرحله ۲ – پاکسازی سالن ها در محوطه مرغداری از بقایای کود و پر و لاشه و سایر بقایای آلود کننده از دور قبل صورت پذیرد
مرحله ۳ – کلیه تجهیزات و لوازم از قبیل دانخوری ، آبخوری و غیره . . . از سالن ها خارج و جهت شستشو و ضد عفونی به محوطه خارج از سالن منتقل شود
مرحله ۴ – با استفاده از آب گرم (با فشار قوی) کلیه قسمتهای سالن ها از قبیل کف – سطوح داخلی و خارجی دیوارهای سالن – پشت بام و سایر تاسیسات (کارخانه تهیه دان- انبارها – دفتر کار – اتاق نگهبانی و . . . ) در مرغداری از کود – پر – و گرد خاک کاملا پاکیزه شود
مرحله ۵ – شستشوی بعدی با استفاده از دیتر جنت ها (صابون مایع – محلول های پاک کننده و . . . ) انجام گیرد و سپس با آب گرو و فشار مناسب کلیه قسمت ها پاکیزه شود
مرحله ۶ – تعمیر و مرمت هر گونه منفذ و بر طرف کردن خرابی های موجود در سطح سالن ها و سایر تاسیسات و رفع پارگی های توری پنچره ها در این مرحله الزامیست
مرحله ۷ – شعله دادن کف و دیوارهای سالن از داخل و خارج تا ارتفاع ۵/۱ متر
مرحله ۸ – ضدعفونی کلیه سطوح (کف – سقف – دیوارها – پشت بام ) با توجه به پیشنهادات مندرج در جداول ۱ و ۲
مرحله ۹ – نظارت و ضدعفونی سیستم تهویه و سیستم های برق با توجه به بند ۷
مرحله ۱۰ – لایروبی و شستشو و ضد عفونی سیستم فاضلاب با توجه به بند ۷
مرحله ۱۱ – پس از پایان مرحله ۹ کلیه درب ها و پنجره های سالن ها و سایر تاسیسات تا ضدعفونی نهایی پس از نصب لوازم و تجهیزات از ورود احتمالی موش و باید بسته شوند تا یا افراد غیر مسئول باید بسته نگهداشته شود

ب : شستشو و ضد عفونی لوازم و تجهیزات

مرحله ۱ – کلیه لوازم و تجهیزات مرغداری از قبیل دانخوری و آبخوری و آنهایی که قابل شستشو می باشند به خارج از سالن ها منتقل شود و باید در مرحله اول در آب گرم غوطه ور گردند
مرحله ۲ – لوازم فوق را مجددا با آب گرم و برس شسته و سپس با ماده ضدعفونی کننده مؤثر به مدت دو ساعت غوطه ور و ضدعفونی گردند و متعاقبا با آب تمیز آب کشیده شود

ج : پاکسازی و شستشو و ضدعفونی محوطه

مرحله ۱ – سطوح آسفالته و بتونی محوطه مرغداری پس از شستشو سالن ها با آب فشار قوی باید کاملا تمیز شود
مرحله ۲ – کلیه سطوح مطرح شده در مرحله ۱ و همچنین سطوح خاکی و . . . باید شعله داده شوند
مرحله ۳ – اسپری ماده ضدعفونی کننده با توجه به مواد ضدعفونی کننده مؤثر بر روی سطوح اعم از آسفالت شده و بتونی و شنی و خاکی الزامیست
مرحله ۴ – آهک پاشی سطوح غیر قابل شستشو محوطه مرغداری پس از انتقال لوازم و تجهیزات مرغداری به داخل سالن ها با آب آهک تازه انجام پذیرد
مرحله ۵ – تامین محلول ضدعفونی کننده در حوضچه های ضدعفونی در مدخل درب ورودی مرغداری و سالن ها پس از شستشو و ضدعفونی سالن های الزامیست

د : شستشو و ضدعفونی شبکه آبرسانی

کلیه شبکه آبرسانی محتوی آب آشامیدنی طیور تخلیه و لایروبی و شستشو و تمیز شود. مخازن و لوله ها با محلول ضدعفونی کننده پر گردیده و پس از ۲۴ ساعت محلول تخلیه و سپس سیستم با آب تمیز شستشو داده شود.

دستگاه جوجه کشی خانگی
دستگاه جوجه کشی 12 تایی حرفه ای

ه : استفاده از فرمالین جهت ضدعفونی

استفاده از لباس کار – ماسک و دستکش مناسب در زمان استفاده از فرمالین ضروری است. قبل از شروع استفاده از فرمالین باید کلیه پنجره ها و هواکش ها و کلیه نقاطی که امکان خروج گاز از آنها وجود دارد بسته شوند. پس از قرار دادن کلیه وسایل و تجهیزات و ملزومات مورد نیاز دوره پرورش در داخل سالنها نسبت به توزیع بستر مناسب و سالم به نحوی که در مسیر رفت و آمد قرار نگرفته باشد اقدام و متعاقبا نسبت به گاز دادن اقدام شود. در صورتی که جهت ضدعفونی سالن ها از ترکیب پرمنگنات و فرمالین استفاده شود به میزان حداقل ۱۰ گرم پرمنگنات و ۲۰ سانتی متر مکعب فرمالین برای هر متر مکعب لازم می باشد . حداقل درجه حرارت سالن کمتر از ۲۵ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۶۵ درصد باشد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با کارشناسان فروش کارخانه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!