تأسيس کارخانه جوجه کشی

تأسيس کارخانه جوجه کشی

تأسيس کارخانه جوجه کشی

کارخانه جوجه کشی باید طوری طراحی و ساخته شود که از استاندارد های بالای بهداشتی برخوردار باشد به خاطر داشته باشید که جوجه هایی که تازه هچ شده اند دقیقا شبیه به نوزادی هستند که احتیاج به محیطی تمیز و سالم دارند.

در زیر برخی نکات مهم در ارتباط با انتخاب محل احداث کارخانه جوجه کشی آمده است حتی الامکان اطراف محل احداث کارخانه جوجه کشی فضای سبز وجود داشته باشد علاوه بر مساحت مورد نیاز جهت احداث کارخانه جوجه کشی محلی جهت توسعه کارخانه جوجه کشی نیز در نظر گرفته شود از طرف دیگر قسمت های مختلف به گونه أی طراحی شوند که در صورت نیاز به توسعه در آینده با صرف کمترین هزینه توسعه داده شوند.

اگر ظرفیت کارخانه با امکانات متناسب نباشد مطمئنا در آینده جوجه ها کیفیت مطلوبی نخواهند داشت امکان دسترسی به جاده های اصلی ایستگاه قطار و فرودگاه وجود داشته باشد جاده های منتهی به کارخانه جوجه کشی جاده مناسبی باشند قیمت زمین مورد نظر باید ارزان باشد . بخاطر داشته باشید که شما دارید سرمایه گذاری میکنید که یک محل را آباد کنید امکان تامین نیروی کار ارزان در محل وجود داشته باشد بعنوان یک قاعده باید گفت که محل احداث کارخانه جوجه کشی باید از شهر های بزرگ فاصله داشته باشد و به روستاهای بزرگ نزدیک باشد.

نزدیک بودن به روستاهای بزرگ دو فایده دارد

  • امکان تامین اقلام مورد نیاز
  • امکان تامین پرسنل مورد نیاز – کارگران

محل مورد نظر از سایر جوجه کشی ها و یا مرغداری ها و دامداریها و سایر مراکز آلوده نظیر کشتارگاه ها کارخانجات صنعتی آلوده کننده و …. فاصله لازم را داشته باشد. امکان تامین آب و برق در محل وجود داشته باشد قبل از هرگونه اقدامی مذاکره با معتمدین محلی و مسئولین ادارات مرتبط مفید خواهد بود بعد از انتخاب محل مورد نظر باید نسبت به تعیین ظرفیت کارخانه جوجه کشی اقدام نمود .اینکه چه ظرفیتی برای یک کارخانه جوجه کشی مناسب است برای کسی مشخص نیست و به ندرت اتفاق می افتد که دو کارخانه جوجه کشی ظرفیت مشابه داشته باشند.

دستگاه جوجه کشی خانگی
دستگاه جوجه کشی 96 تایی

در زمان تعیین ظرفیت کارخانه جوجه کشی باید به نکات زیر توجه نمود

  • میزان سرمایه
  • توان کارشناسی
  • میزان جذب جوجه در بازار
  • امکان ارسال تخم مرغ نطفه دار از مزارع مرغ مادر

در محل احداث کارخانه جوجه کشی بطور کلی باید ۲ منطقه ( تمیز و آلوده) در نظر گرفته شود . در انتخاب منطقه تمیز و آلوده جهت باد را نیز باید در نظر گرفت که هوای آلوده خروجی سمت هواده ها برنگردد . در تردد ها نیز این نکته باید در نظر گرفته شود که تردد ها از قسمت آلوده به سمت قسمت تمیز نباشد . در زمان طراحی قسمت های مختلف باید توسعه آینده در نظر گرفته شود . حتی الامکان کارخانه جوجه کشی به گونه أی طراحی گردد که تخم مرغ ها از یک سمت وارد شده و از سمت دیگر جوجه ها خارج شوند.

یک کارخانه جوجه کشی بطور کلی باید شامل ۱۵ قسمت کاملا مجزا باشد قسمت پذیرش و درجه بندی تخم مرغ ( قسمت تحویل تخم مرغ به گونه أی باشد که کامیون های حمل تخم مرغ براحتی در کنار آن امکان پارک کردن داشته باشند و تخم مرغ ها براحتی از داخل کامیون به قسمت تحویل تخم مرغ منتقل گردن.


4 دیدگاه برای “تأسيس کارخانه جوجه کشی”

    • با سلام، هر شغلی سختی های خودش رو داره، شما باید هدفتون رو اول مشخص کنید که با چه نوع پرنده ای (زینتی،گوشتی و یا تخم گذار ) می خواهید این کسب و کار رو شروع کنید. برای اینکار یک تحقیق کلی و شناخت بازار عرضه و تقاضا باید انجام بگیرد. در این صورت بهتر می توانید تصمیم بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با کارشناسان فروش کارخانه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!